contact RO GER ENG  
 
 

BERGENBIER -Blaj ROMTELECOM S.A. Sucursala Alba + 26 Oficii  
  Instalatii electrice si de automatizare - civile si industriale - la cheie; Instalatie de pamantare; Instalatie de compensare a factorului de putere; tablouri electrice - integral; sistem de detectie si avertizare la incendiu.
  Sisteme de alarmare impotriva efractiei si de averizare la incendiu; sisteme control acces.
HOLCIM - Alesd RAIFFEISEN BANK Sucursala Alba
  Instalatii electrice si de automatizare - montaj si PIF.   Sistem de alarmare impotriva efractiei; sistem de averizare la incendiu; sistem control acces.
  BAUMIT - Teius DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE - Alba
  Instalatii electrice si de automatizare - montaj si PIF.   Sisteme de alarmare impotriva efractiei si de averizare la incendiu; sistem control acces; sistem TVCI; sisteme de interfonie si videointerfonie.
HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER

ALPHA BANK - Alba Iulia, Deva, Turda
  Instalatie de pamantare; TEG - organizare de santier   Sisteme de alarmare impotriva efractiei si de averizare la incendiu; sisteme control acces, sistem TVCI; sisteme de interfonie si videointerfonie, cablare structurata.
  MDF - Sebes FRATI (actual KRONOSPAN) OTP BANK - Turda  
  Instalatii electrice si de automatizare civile si industriale, sistem receptie TV-Sat; cablare structurata.   Cablare structurata retea Voce/ Date.
BOSCH REXROTH - Blaj CR FIRENZE ROMANIA - Cluj, Ramnicu Valcea
  Instalatii electrice si de curenti slabi -montaj si PIF, instalatie paratrasnet.

 

Sisteme de alarmare impotriva efractiei si de avertizare la incendiu; sisteme control acces; sisteme TVCI; sisteme de interfonie si videointerfonie, cablare structurata.
   
  SCANDIA - Sibiu MECHEL - Campia Turzii  
  Instalatii electrice si de automatizare - civile si industriale, instalatie paratrasnet, pamantare.   Service detectori de fum cu camera de ionizare, dezafectare, transport si depozitare deseuri radioactive.
RODEX FASHION - Alba MITTAL STEEL - Hunedoara
    Instalatii electrice si de curenti slabi - la cheie.   Service detectori de fum cu camera de ionizare, dezafectare, transport si depozitare deseuri radioactive.  
         
BIROU PROIECTARE STRAJAN FARMEC - Cluj-Napoca  
  Instalatii electrice si de curenti slabi - la cheie, iluminat pe fibra optica.   Service detectori de fum cu camera de ionizare.  
         
CARPATCEMENT Chiscadaga TERAPIA - Cluj-Napoca
  Instalatii electrice si de automatizare - civile si industriale.   Service detectori de fum cu camera de ionizare, dezafectare, transport si depozitare deseuri radioactive.
       
MALL Alba Iulia HIDROSERV - Cluj
  Instalatii electrice si de curenti slabi - montaj si PIF, instalatie pamantare + paratrasnet.   Service detectori de fum cu camera de ionizare.
       
BCR S.A. Sucursala Alba + 9 Agentii EGURKO - Zumaia (Spania)
  Sisteme de alarmare impotriva efractiei si de avertizare la incendiu; sisteme TVCI; sisteme control acces; cablare structurata   Confectii metalice pentru masini prelucrat lemn, tablouri electrice de comanda, protectie si automatizare.
       
BANCPOST S.A Sucursala Alba + 8 Agentii ORTZA - Pamplona (Spania)
  Sisteme de alarmare inpotriva efractiei si de avertizare la incendiu; sisteme TVCI; sisteme control acces.   Confectii metalice pentru masini prelucrat lemn, tablouri electrice de comanda, protectie si automatizare.
       
CEC S.A. Sucursala Alba + 20Agentii    
  Sisteme de alarmare impotriva efractiei si de averizare la incendiu; sisteme control acces; cablare structurata    
   
(C) Copyright 2007. IMSAT ALBA, Toate drepturile rezervate.